MIKAEL FIRLINGS MOURITSEN

Nr. 8 på listen

Inge Rønne Inge Rønne
Pædagog

Vil du dit barn eller barnebarn noget godt og sikre dets fremtid, kom op af stolen og stem på Mikael Mouritsen. Han er nr. 8 på den socialdemokratiske liste. Han kæmper for bedre forhold og vilkår for børn i vuggestuer, børnehaver og skoler. Mikael ved hvor der skal satses, han har selv tre børn, som gør brug af vores institutioner. Han kæmper blandt andet for bedre økonomi, flere hænder og efteruddannelse af pædagoger og lærere. Kom nu forældre når der skal stemmes, stem på Mikael Mouritsen!

Lars Pedersen Lars Pedersen
Centerleder Handicapcenter Kronjylland

Mikael brænder for at gøre en forskel, særligt for de borgere der ikke selv er i stand til at kæmpe for dem selv. Mikael er en socialdemokrat med hjertet på rette sted, og bidrager til at sætte fokus på de svagestes vilkår i Randers. Jeg har kendt Mikael gennem mange år, altid som et menneske med overskud til at hjælpe og forstå andre. Jeg vil derfor gerne opfordre alle de der ønsker øget fokus på børn, skole og handicap til, at stemme på Mikael.

Ronni Thomassen Ronni Thomassen
Anlægsformand hos Brødrene Dahl

Jeg er far til 3 børn i alderen 0 – 6 år så børneområdet i Randers er selvfølgelig det vigtigste emne når jeg skal sætte kryds ved en fremtidig repræsentant til byrådet. Vores børn tilbringer en stor del tid i institution og de har krav på nærværende og tilgængelige voksne. Vi har brug for en der kan tale deres sag. Jeg er overbevist om at Mikael kan og vil yde en stor indsats for vores børn fremtid på netop dette området.