MIKAEL FIRLINGS MOURITSEN

Nr. 8 på listen

Mikael Mouritsen

Hvem er Mikael

Mit navn er Mikael Firlings Mouritsen. Jeg er 31 år, og jeg brænder for et mere socialdemokratisk Randers.

For mig er kernen i det socialdemokratiske projekt at skabe lige muligheder for alle byens borgere, uanset deres baggrund. Jeg er vokset op i et hjem, hvor politik altid har været en del af dagligdagen og ved derfor, hvor vigtigt det er at tage et standpunkt, stå ved det, forsvare det, men samtidig være lydhør for overfor andres argumenter.

Jeg blev i 2012 færdiguddannet som cand.scient.soc med hovedfag i samfundsfag og sidefag i historie på Aalborg Universitet. Jeg har, siden jeg blev færdig, arbejdet som lektor på Paderup Gymnasium. Jeg værdsætter mit arbejde, hvor jeg nyder at være en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor der er fokus på faglighed, men samtidig plads til et godt grin.

I perioden 2009-2013 har jeg været forældrebestyrelsesformand, først i vuggestuen Mini-Max, og efter omstruktureringen af daginstitutionsområdet fortsatte jeg som formand for den fælles bestyrelse i Dagtilbud Midt. En tillidspost, der kræver en del tid og kræfter, men samtidig giver mulighed for at varetage børn og forældrenes interesse.

Derudover er jeg Socialdemokrat på syttende år; Jeg har været byrådsmedlem i snart fire år og er politisknæstformand i Randers nord kredsen. Derudover er jeg medlem af DSU.

Jeg er gift med Anne, som til dagligt læser til lærer i Århus. Sammen har vi 3 børn, Oskar på 9 år, Astrid på 7 år og Alberte på 6 år. Min kone og familie er det vigtigste for mig, og jeg nyder de mange fantastiske øjeblikke, vi deler.

Min familiære baggrund er mit fundament i mit politiske arbejde og jeg brænder for, at omsætte mine visioner og værdier til politik i Randers.